Confetti bomboni

34.50 46.00 

Konfete  – zahvalnice za vjenčanje

U zadnje vrijeme vrlo je popularno za prigode popust vjenčanja, krizmi, pričesti i krštenja dijeliti pozivnice i zahvalnice koje ujedno ostaju i kao mali dar, određeni broj bombona (confetti) u ukrasnoj vrećici, kutijici ili staklenkama.

Bijeli confetti simboliziraju čistoću, a dvije polutke badema zajedništvo para koje čvrsto veže sloj šećera, stoga se tradicionalno koriste za vjenčanja, ali i za prvu pričest te krizmu. Plavi confetti daruju se prilikom krštenja dječaka, ružičasti za krštenje djevojčice, a zlatni i srebrni za  jubilarne godišnjice braka.

Pakiraju se uvijek u neparnom broju, jer kako se ne može dijeliti, neparni broj prema predaji čuva trajnost sklopljenog zajedništva.

Tako npr. pet confetta simbolizira plodnost, dug život, zdravlje, bogatstvo i sreću, tri simboliziraju bračni par i dijete, a jedan simbolizira jedinstvenost događaja.

Za više informacija kontaktirajte nas na info@unikatni-pokloni.com

 

Pogledajte i druge poklone za vjenčanja
Zapratite nas i na Facebooku

Očisti
Molimo unesite tekst za proizvod

Opis

Zahvalnice za vjenčanje su obavezan element svake svadbe ili prigode popust krštenje, pričesti i krizme; a kakve bi to bile zahvalnice bez par popularno nazvanih konfeta (confetti u originalu).

Mi ih nudimo u pakiranju od po 1kg – cca 240kom te u nekoliko boja i okusa

Ako Vas zanima kupovina na komad- javite nam se na na Facebook ili putem e-maila s Vašim upitom

Dodatne informacije

boja

bijeli, bijeli s bademm, bijeli s višnjom, plavi, ružičasti, zlatni, srebrni

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “Confetti bomboni”