7 ČAKRI – slike na platnu

28.75 63.25 

7 ČAKRI

Znate li šti su ČAKRE?

Čakre čine kotač koji se pokreće u našem tijelu, a opet ostaju nevidljive. Svako raspoloženje, misao, pristup i energija povezani su s jednom čakrom koja se mijenja u skladu s bojama.

Te čakre označavaju sadašnje emocionalno, fizičko i mentalno stanje i kontroliraju naše emocije. Čakre su fluidne i usko su povezane s našim umom, dušom i duhom.

CRVENA – korijenska čakra –  Muladhara Chakra nalazi se u našoj trtici, ispod kralježnice.

Sakralna čakra je u narančastoj boji, Swadhisthana Chakra, utječe na nekoliko presudnih emocija poput seksualnosti, reproduktivnog sustava, kreativnosti i suosjećanja s drugima. Čakra solarnog pleksusa – žuta čakra – emitira našu osobnu moć koja utječe na naš privatni, ali i profesionalni uspjeh. Zelena čakra je srčana čakra i u velikoj je mjeri odgovorna za sve naše veze kao što su brak, prijateljstvo i ljubav. Ova čakra postaje slaba kad postoje zavist, nepovjerenje i neiskrenost. Grlena čakra, plave je boje, naziva se i Vishuddhi Chakra (istinski glas). Ova nas čakra potiče da pažljivo slušamo i uspostavimo bolju komunikaciju s ljudima oko sebe. Grlenu čekru povezuju čeljust, grlo, zubi, vratni kralješci, vrat, uši i žlijezde usta. Indigo boja označava našu čakru TREĆEG OKA –  Ajna čakra; koja nam pomaže da vidimo širu sliku. Ova čakra omogućuje nam maštovitost i poboljšava naše komunikacijske vještine. Treće oko je središte intuicije. Zadnja, KRUNSKA čakra, je u ljubičastoj boji (Sahasrara Chakra). Naš živčani sustav, moždane žlijezde i hipofiza povezani su s krunskom čakrom. Pomoću ove čakre u stanju smo pravilno interpretirati i komunicirati.

Ovih sedam čakri moraju biti u idealnoj ravnoteži kako bismo ostali duhovno, emocionalno i psihološki zdravi.

 

Pogledajte i ostale naše prijedloge romantičnih poklona.
Zapratite nas i na Facebooku.

Očisti
Molimo unesite tekst za proizvod

Molimo unesite sliku

Opis

Dekoracija za dom

Slike na platnu izrađene su prema vašim željama. Mogu se koristiti kao dekoracija na zidu ili u poslovnom objektu.

Također, osim slike koja je u ponudi, možete uploadati vlastitu sliku ili fotografiju te odabrati dimenziju u kojoj ćemo vam izraditi sliku na platnu.

Print se vrši na platno (canvas) u željenoj dimenziji, te se nakon toga platno fiksira na drveni okvir.

Vama stiže gotov proizvod, spremna za objesiti na zid

Dodatne informacije

Dimenzija slike na platnu

20x20cm, 40x40cm, 60x60cm

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “7 ČAKRI – slike na platnu”