Ambijentalna lampa Zvjezdana karta

50.00 

Zvjezdana karta

Prošlo je nekoliko godina, ali se sjećate toga kao da je bilo jučer – dan kada ste se prvi put susreli s tom posebnom osobom, kada je svemir smjestio zvijezde tako da se vaše staze sudare. Taj trenutak se urezao u vaše srce i ostavio trag koji nikada ne blijedi. Sada, s našom ambijentalnom LED lampom s ocrtanim zvjezdanim nebom, možete oživjeti taj magičan trenutak svaki dan.

Ova prekrasna LED lampa stvara atmosferu poput one na dan kada ste se sreli. Sviće meko svjetlo koje podsjeća na toplinu tog prvog susreta, a zvjezdano nebo koje je nježno ocrtano na lampi donosi osjećaj čarolije. Svaka zvijezda predstavlja jedinstveni trenutak iz vaše ljubavne priče.

Dizajnirana s pažnjom, ova lampa je više od dekoracije. To je emotivna investicija u vašu sreću i prisjećanje na poseban dan. Svjetlo je prilagodljivo, stvarajući ugodnu atmosferu koja se može prilagoditi trenutku. Od nježnog sjaja za romantične trenutke do svjetlijeg osvjetljenja za svakodnevnu funkcionalnost, ova lampa prilagođava se vašim potrebama.

Ono što je posebno kod ove lampe jest što je moguće personalizirati je s vašim imenima i datumom kada ste prvi put sreli. To čini svaku lampu jedinstvenom, kao što je i vaša ljubavna priča. Kada upalite lampu, svijetlo prolazi kroz ocrtano zvjezdano nebo, stvarajući bajkovitu atmosferu u vašem domu.

Ova ambijentalna LED lampa također je izuzetno energetski učinkovita, koristeći najnoviju LED tehnologiju koja pruža dugotrajno svjetlo s minimalnom potrošnjom energije. To znači da možete uživati u romantičnom ozračju bez brige o računima za struju.

Svjetlo i sjećanja su neraskidivo povezani. Kada uključite ovu lampu, osjećate se kao da ste ponovno s onom posebnom osobom, na istom mjestu gdje ste se prvi put sreli. To je poput malog podsjetnika na vašu ljubavnu priču koji će vas ispuniti toplinom i srećom.

Ova LED zvjezdana karta također je sjajan poklon za zaljubljene parove, vjenčanja, godišnjice ili bilo koju prigodu koju želite proslaviti s osobom koju volite. Njezin elegantan dizajn i emotivna vrijednost čine je jedinstvenim darom koji će zauvijek ostati u sjećanju.

Neka svjetlo vaše ljubavi zasja u vašem domu s ovom prekrasnom ambijentalnom LED lampom. Pronađite svoje mjesto pod zvijezdama, gdje god se nalazili, i stvorite trenutke koji će vas podsjećati na prvu iskru ljubavi koja se upalila onog posebnog dana kada ste se sreli. Ova lampa nije samo komad rasvjete; to je svjetlosni portret vaše ljubavi koji će vas inspirirati iznova i iznova. Uzbuđeni smo što možemo biti dio vašeg ljubavnog putovanja i pružiti vam jedinstven način da obogatite svoj život svjetlom i ljubavlju.

✨Tehničke Specifikacije:

  • Materijal: Visokokvalitetno akrilno staklo na postolju od čvrstog bukovog drva.
  • Veličina: 20 cm x 15 cm x 8 cm
  • Ima 7 izmjenjivih boja svjetala, koja odabirete na regulatoru, a postoji i opcija izmjeničnog svjetla u svim nijansama
  • Napajanje: USB priključak (Adapter nije uključen i možete ga posebno kupiti ovdje)

Pogledajte i druge prijedloge poklona za zaljubljene
Pratite nas i na Facebooku

Ova magična LED zvjezdana karta postaje simbol vaše ljubavi. Personalizirana s imenima i datumom susreta, donosi svjetlost i toplinu koja podsjeća na prvi dan kada ste se sreli. Osvjetlite svoj dom s ovim dragocjenim spomenikom ljubavi.

 

Molimo unesite tekst za proizvod

Opis

Zvjezdana karta

 

Neobičan i jedinstven poklon – ambijentalno svjetlo sa mapom zvjezdanog neba na točan trenutak kada ste se upoznali!

Vi nam pošaljete potrebne podatke za izradu karte: dan, sat, mjesto i godinu

i navedete koji tekst želite gravirati kao posvetu, a koja imena u srce!

Ambijentalne lampe su izrađene od akrilnog stakla, dolaze sa masivnim postoljem od drva bukve sa ugrađenim led svjetlima i USB priključkom

Svjetla se mijenjaju jedno za drugim ili birate na prekidaču samo jedno, konstantno svjetlo.

Ukoliko želite, možete naručiti i zidni utikač (lampe dolaze sa USB nastavkom)

Dodatne informacije

USB Utikač

DA, NE

motiv

ruža i srce, 2 srca, 3 srca, 3D srca, mladenci, 3 ruže

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “Ambijentalna lampa Zvjezdana karta”