Nadgrobni spomenici

150.00 220.00 

Nadgrobni spomenici manjih dimenzija

Ova ploča izrađena je na granitnoj ploči, a dolazi u dimenzijama od 30×30 cm ili 40×40 cm. Stoji na čvrstom metalnom stalku i može služiti kao nadgrobni spomenik ili kao  počasna ploča koja se odlaže na samom grobu ili na mjestu koje je posebne važnosti.
Motivi koji na nju mogu ići mogu se prilagoditi  Vašim željama, koje možete navesti u  kućici: “Molimo unesite tekst za proizvod”.
Međutim, ovdje navodimo neke od najčešćih motiva na koje se možete pozvati kod narudžbe radi lakšeg naručivanja. Modele možete pregledati u galeriji fotografija. To su:

Motiv 1) Zvjezdice
Motiv 2)  Golubica – pisana slova
Motiv 3) Golubica – tiskana slova
Motiv 4) Križ s golubicom
Motiv 5) Stihovi
Motiv 6) Krila anđela
Motiv 7) Iskupljenje

Po izvršenoj narudžbi izrađujemo skicu i šaljemo Vam na odobrenje prije kretanja u izradu kako bi izbjegli  eventualne nesporazume.

 

 

Nadgrobni spomenici cijena

Svi znamo da je cijena nadgrobnih spomenika vrlo visoka. Mi smo osmislili koncept kojim grobni spomenici ne moraju biti nužno skupi. Naše ploče (40×40 cm i 30×30 cm) rađene su od crnog granita i tekst nanosimo metodom laserske gravure. Radi se o ploči koja može biti i privremeno rješenje neko vrijeme dok se ne napravi grobnica. Ali vrlo često prodajemo ih kao trajno rješenje koje se stavlja na grobove najmilijih.  Čvrsto metalno postolje sprečava da se ploča prekrene uslijed oluje ili jakog vjetra, a sama ploča teška je oko 4 kg što čini dodatnu stabilnost cijeloj ovoj priči.
Za razliku od naše konkurencije, mi ne naplaćujemo dodatno prema broju slova već u cijeni sami birate što će na spomeniku pisati.

Možete nas kontaktirati i na Facebooku.
Možda Vas i zanima keramički portret križ.

 

Očisti
Molimo unesite tekst za proizvod

Molimo unesite sliku

Opis

Nadgrobni spomenici

Dodatne informacije

FOTOGRAFIJA

DA, NE

dimenzija

30*30cm, 40*40cm

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “Nadgrobni spomenici”