Sat Vrtićki rastanak

51.75 92.00 

Originalni pokloni za tete u vrtiću

Bliži se kraj nastavne godine i želite kao razred kupiti poklon s kojim ćete se dostojanstveno oprostiti s najdražom tetom u vrtiću? Poklonite nešto drukčije. Ovaj stolni sat u obliku knjige trajna je uspomena na jednu posebnu generaciju, ali ima i upotrebnu svrhu tako da sigurn neće završiti na nekoj prašnjavoj polici već će biti u dnevnoj upotrebi.

Ne moraju rastanci uvijek biti tužni. Obilježite rastanak ovim unikatnim satom, te ostavite trag u sjećanju vašoj omiljenoj razrednici ili razredniku. Pošaljite nam sliku   i natpis koji će se istaknuti na ovoj trajnoj uspomeni, a mi ćemo učiniti ostalo!

Tekst i sliku  molimo uploadajte kod narudžbe, ili ako vam je lakše – pošaljite naknadno u mailu: info@unikatni-pokloni.com

 

Navedene cijene se odnose na graviranu grupnu fotografiju i posvetu; želite li samo imena umjesto slike – naručite ovaj proizvod:

Sat ŠKOLSKA KNJIGA

materijal – drvo bukve, debljine 5mm, cca. 30cm širine
Pogledajte i ostale naše prijedloge za kraj nastavne godine.
Zapratite nas i na Facebooku.

Očisti
Molimo unesite tekst za proizvod

Molimo unesite sliku

Opis

Ne moraju rastanci uvijek biti tužni. Obilježite rastanak ovim unikatnim satom, te ostavite trag u sjećanju vašoj omiljenoj odgajateljici, razrednici ili razredniku. Pošaljite nam popis imena i natpis koji će se istaknuti na ovoj trajnoj uspomeni, a mi ćemo učiniti ostalo!

Dodatne informacije

broj osoba na slici

0-4, 5-10, 11-15, 16-20, 21-25, 26-30, 31+

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “Sat Vrtićki rastanak”