Poklon biskupu povodom krizme

65.00 

Poklon biskupu

Oplemenite poseban trenutak vjerskog značaja s našim elegantnim drvenim satom, ukrašenim predivnim likom Isusa. Drveni sat s Isusovim likom, promjera 35 cm, predstavlja izvanredan dar koji će svaki biskup s ponosom primiti povodom krizme. Unesite duhovnu dimenziju u svakodnevni život s našim izvanrednim drvenim satom, koji ističe prekrasan lik Isusa, idealan poklon za svečane vjerske prigode poput pričesti i krizme. Pokažite svoju duboku pobožnost i poštovanje prema vjeri darujući drveni sat s likom Isusa, elegantan komad koji će biti simbol vjere i ljubavi prema Bogu. Naš drveni sat s Isusovim likom, veličine 35 cm, ne samo da pruža funkcionalnost, već i prenosi snažnu duhovnu poruku, čineći ga idealnim poklonom za svećenike i biskupe. Oživite prostor svoje crkve, doma ili ureda s našim drvenim satom koji prikazuje Isusa, izrađen s pažnjom prema detaljima, savršenim za svečane prigode poput pričesti i krizme.

Iskoristite priliku da izrazite svoju vjeru i poštovanje prema svećenstvu darujući naš prekrasan drveni sat s likom Isusa, izvanredan i unikatan poklon za sve koji vjeru žive i nose je u srcu.

U polje za tekst unesite tekst kojega ćemo gravirati na sat.

Ukoliko želite sat držati na ravnoj površini (stol, polica i sl.)  a ne na zidu, možete naručiti stalak za sat OVDJE

Pogledajte još ideja za poklone za krizmu

Pratite nas i na Facebooku

Molimo unesite tekst za proizvod

Opis

Sat je promjera 35 cm i izrađen je od kvalitetnog bukove ploče debljine 5 mm.

Ovo je unikatan i originalan poklon biskupu povodom krizme ili neke druge svečane prigode. Isto tako može biti poklon za svećenika ili župnika.

Poklon biskupu

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “Poklon biskupu povodom krizme”