Poklon budućim majkama – ambijentalna personalizirana lampa

43.00 

Poklon budućim majkama

Ambijentalna lampa za buduće majke savršen je dar koji donosi toplinu i posebnu notu u njihove domove. Ova predivna lampa posebno je dizajnirana s pažljivo izrađenom siluetom trudnice, stvarajući osjećaj nježnosti i radosti.

Jedinstvena osobnost ovog poklona dolazi do izražaja kroz mogućnost personalizacije lampi prigodnim tekstom prema vašoj želji. Dodajte toplu poruku, ime ili datum koji će zauvijek ostati urezani na ovom posebnom komadu. Osim što je estetski privlačna, ova lampa također nosi sentimentalnu vrijednost, čineći je iznimno posebnim poklonom.

Izrađena od visokokvalitetnih materijala, ambijentalna lampa stvara ugodno svjetlo koje stvara opuštajuću atmosferu u prostoru. Nježna sjena trudnice na zidu dodatno pojačava dojam ljepote i nježnosti. Ova lampa nije samo funkcionalan dodatak prostoru, već i emotivna uspomena koja će ostati prisutna u sjećanjima budućih majki.

Ponosno predstavljamo ovu lampu kao idealan poklon za trudnice, savršen način da izrazite svoju ljubav, podršku i radost prema voljenoj osobi koja će uskoro postati majka. Ne zaboravite iskoristiti mogućnost personalizacije kako biste stvorili jedinstvenu i nezaboravnu uspomenu koja će krasiti dom buduće majke. Svojom posebnom simbolikom, ova lampa postaje ne samo funkcionalan predmet, već i dragocjen simbol ljubavi i očekivanja.

USB punjač možete kupiti OVDJE

Pogledajte i druge prijedloge poklona za mame

Pratite nas i na Facebooku

 

 

Molimo unesite tekst za proizvod

Opis

Ambijentalne  lampe su izrađene od akrilnog stakla cca A5 dimenzije, sa graviranim prikazom pjesme koju želite.

Lampe dolaze sa masivnim postoljem od drva bukve sa ugrađenim led svjetlima (7 boja na odabir)  i USB priključkom.

Svjetla se mijenjaju jedno za drugim ili birate na prekidaču samo jedno, konstantno svjetlo.

Ukoliko želite, možete naručiti i zidni utikač (lampe dolaze sa USB nastavkom); a svakako preporučamo i ukrasno pakiranje!

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “Poklon budućim majkama – ambijentalna personalizirana lampa”