Poklon za časnu sestru

43.00 

Poklon za časnu sestru

Oduševite časnu sestru jedinstvenim poklonom – staklenom kupolom s personaliziranom pločicom, savršenom za izražavanje zahvalnosti i poštovanja. Naša kupola s zlatnim ornamentom časne sestre pruža elegantan i duhovni poklon za svaku prigodu. Na pločici se nalazi mali stakleni kipić anđela. Personalizirana kupola s posvetom je izvrstan način da izrazite svoju zahvalnost prema časnoj sestri na jedinstven i poseban način. Unesite dodir osobnosti i zahvalnosti u poklon za časnu sestru s našom predivnom kupolom, koja će biti dragocjen suvenir za godine koje dolaze. Ova kupola s posvetom časnoj sestri savršen je izbor za poklon koji će istaknuti vašu zahvalnost i poštovanje prema njezinoj predanosti i službi. Unutar kupole nalaze se LED lampice koje možete po potrebi paliti i gasiti.

U polje upišite tekst koji želite imati na pločici u kupoli (npr. Hvala časna sestro Rozalija, vaši prvopričesnici, 02.05.2024. Osijek), a mi ćemo kupolu izraditi s posebnom ljubavlju i pažnjom.

Pogledajte još ideja za vjerske poklone

Pratite nas i na Facebooku

Molimo unesite tekst za proizvod

Opis

Kupola je visine 14 cm i širine 12 cm. U kupoli se nalazi zlatnim pleterom opločena pločica s zlatnim ornamentom časne sestre te posvetom po želji (npr. “Hvala časna sestro Rozalija, vaši prvopričesnici i datum”). Na pločici se nalazi stakleni kipić anđela s zlatnom aureolom. Kupola je osvjetljena LED lampicama koje možete paliti i gasiti po želji. Ovo je originalan i unikatan poklon za časnu sestru koji jednostavno oduzima dah i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “Poklon za časnu sestru”