Drvena mapa – Poklon za glazbenicu /glazbenika

41.06 

Poklon za glazbenicu ili glazbenika

Ovaj artikal smo napravili jer ste ga dugo tražili! Svaki glazbenik bez obzira na instrument koji svira ima svoju bilježnicu ili uložnu mapu s notama. To je Sveto pismo svakom muzičaru jer se tamo nalazi njegovo najveće blago. Kažu da odijelo ne čini čovjeka, ali upravo te korice kod većine su sastavljene od jeftinih mapa, izgužvane i nereprezentativne.

Zamislite samo kako će Vaša mala muzičarka biti sretna kad ugleda ovakve kvalitetne drvene korice koje su personalizirane baš za nju!
Tekst i slika na koricama mogu se prilagođavati Vašim željama kako bi 100% bile pogođene baš za onoga kome se daruje.  Možemo ugravirati instrument koji svira poput klavira ili gitare. Možemo ugravirati i fotografiju muzičara. Možemo ugravirati čak i najdraže stihove koje glazbenica voli.

Ovakav poklon jedinstven je i poseban jer tako nešto ne možete naći nigdje drugdje. Uvjeravamo Vas da će Vaš muzičar na slijedećem satu solfeggia zasjati i biti ponosan na ono što je dobio/dobila.

Dimenzije su prilagođene za standardne uložne mape A4 formata, a po želji moguće je i dogovoriti i neku drugu mjeru.

Ovo su posebni pokloni za posebne ljude.

Pogledajte i ostale sportske pokolne
Zapratite nas i na Facebooku.

Molimo unesite tekst za proizvod

Molimo unesite sliku

1 recenzija za Drvena mapa – Poklon za glazbenicu /glazbenika

  1. 5 od 5

    posveta

    Prednja strana-Lidija i ovakve note kao što su na slici.Unutar -za profesoricu Lidiju od Viktora i ako može crtež violončela
    L.P


Napiši recenziju