Poklon za godišnjicu braka

46.00 

Poklon za godišnjicu braka

Bliži se godišnjica braka prijateljima, kumovima ili roditeljima, a ne znate kako biste to obilježili da ostane zapamćeno dugi niz godina? Ovaj unikatni sat je pravi izbor za učiniti uspomenu trajnom i nezaboravnom. Pošaljite nam sliku i tekst po vašoj želji, a mi ćemo učiniti ostalo.

Ovaj predivni sat od drvene ploče od bukve je idealan poklon za godišnjicu braka. Sa svojom debelošću od 5 mm i promjerom od 30 cm, sat je izrađen od visokokvalitetnog drveta koje pruža trajnost i prirodnu ljepotu.

Jedinstvenost ovog sata leži u personalizaciji. Na satu možemo gravirati sliku i tekst koji nam dostavite. Možete odabrati poseban trenutak s vašom voljenom osobom ili posebnu poruku koja će obilježiti vašu godišnjicu braka.

Ovaj sat je originalan i unikatan poklon koji će oduševiti roditelje i sve parove koji slave godišnjicu braka. On će im donijeti radost i sjećanje na posebne trenutke koje su proveli zajedno.

Izrađen od kvalitetnog drva, ovaj sat će biti prekrasan dodatak svakom domu. Njegova prirodna toplina i elegancija stvaraju ugodnu atmosferu.

Darujte ovaj poseban sat kao poklon za godišnjicu braka i izrazite svoju ljubav na jedinstven način. On će biti simbol vaše snažne veze i trajne ljubavi.

Naručite ovaj personalizirani sat od drvene ploče od bukve i stvorite nezaboravne uspomene s vašim partnerom. Svaki put kad pogledate na sat, sjetit ćete se koliko je vaša ljubav posebna i vrijedna slavljenja.

 

Pogledajte i ostale poklone za godišnjice
Zapratite nas i na Facebooku

Molimo unesite tekst za proizvod

Molimo unesite sliku

Opis

Drvo bukve debljine 5mm.

Slika i tekst po želji.

Originalni poklon za godišnjicu braka

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “Poklon za godišnjicu braka”