“Sandstorm” lampa za mirovinu

144.00 280.00 

Poklon za odlazak u penziju

Ova lampa poseban je poklon koji najčešće daruje kolektiv svojem dragom kolegi/ci prilikom odlaska u zasluženu mirovinu ili penziju.
Osim što je dekorativan komad koji se savršeno uklapa u svaki ambijent ima i posebno značenje. Pijesak koji polagano curi predstavlja dane koji su prolazili sve ove godine. I ma koliko god svaki dan bio malen – pijesak na kraju ipak iscuri. I simbolika svega toga ostaje u nekim novim oblicima, planinama i dinama koje su nastale kao rezultat vrijednog rada novopečenog umirovljenika. Stvorio /stvorila je krug prijatelja i kolega koji ostaju zauvijek dio njegove priče. To je nešto na što bi trebao biti ponosan.

Posvetu graviramo po vašoj želji, i uključena je u osnovnu cijenu, a želite li i potpise kolega – kod narudžbe samo odaberite broj imena koji će ići na lampu.

Lampe su masivne, izrađene od kombinacije  stakla, aluminija i čvrstog  akrila. Unutar staklenog okvira nalazi se raznobojni pijesak koji padajući, cureći, kroz mjehuriće zraka oblikuje pješčane dine na dnu lampe. Kreirajući svaki put drugačiji krajolik! Umirujući efekt uz koji možete uživati satima 🙂 Ovoj je idealan poklon za odlazak u penziju !

dimenzija: 26*24,5 * 12cm

težina: 1,6kg bez ambalaže

materijali: LED diode, čvrsta plastika, staklo i aluminij

 

Pogledajte i ostale naše prijedloge za odlazak u mirovinu.
Zapratite nas i na Facebooku.

Očisti
Molimo unesite tekst za proizvod

Molimo unesite sliku

Dodatne informacije

broj imena

0-10, 10-15, 15-20, 20-25, 25-30

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati ““Sandstorm” lampa za mirovinu”