Ribe – horoskopski znak – noćna lampa

43.00 

Poklon za ribe

Stvorite čaroban ambijent s našom jedinstvenom ambijentalnom lampom, posebno dizajniranom za osobe rođene u znaku Riba! Ribe su poznate po svojoj maštovitosti, suosjećajnosti i duhovnoj osjetljivosti, a ova personalizirana lampa pruža im toplinu i svjetlost koja odražava njihov sanjalački karakter.

Silueta Riba, izrađena s pažnjom, predstavlja simbol kreativnosti i osjetljivosti ovog značajnog znaka. Ova lampa je više od dekorativnog komada – mogućnost personalizacije dodaje posebnu notu, omogućujući vam da dodate tekst, ime ili datum prema vašim željama.

Ribe su po prirodi intuitivne i emocionalno povezane, a ova lampa će biti savršen dodatak njihovom prostoru. Svjetlost koju stvara stvara opuštajuću atmosferu, potičući njihovu kreativnost i sanjalački duh.

Idealan poklon za rođendane ili posebne prigode, naša ambijentalna lampa s motivom Riba predstavlja simboličan način izražavanja ljubavi prema vašim voljenim Ribeama. Ova lampa će biti ne samo svjetlosni izvor, već i dragocjen komad dekoracije koji će obogatiti njihov prostor.

Dopustite svjetlu da obasja put vaših voljenih Riba s ovom posebnom personaliziranom lampom, koja će donijeti radost i toplinu njihovom srcu. Odaberite ovaj izvanredan dar i stvorite trenutke koji će ostati urezani u njihova sjećanja.

Ukoliko želite, možete naručiti i zidni utikač (lampe dolaze sa USB nastavkom)

USB punjač – nastavak za LED lampe možete kupiti OVDJE

Ostale horoskopske znakove potražite ovdje

Pratite nas i na Facebooku

Molimo unesite tekst za proizvod

Opis

Pokloni za ribe

Ako se pitate što pokloniti ribama – mi imamo pravi odgovor za vas. Naša lampa je originalni i unikatni poklon za ribe.

Ambijentalne  lampe su izrađene od akrilnog stakla cca A5 dimenzije, sa graviranim prikazom pjesme koju želite.

Lampe dolaze sa masivnim postoljem od drva bukve sa ugrađenim led svjetlima (7 boja na odabir)  i USB priključkom.

Svjetla se mijenjaju jedno za drugim ili birate na prekidaču samo jedno, konstantno svjetlo.

Ukoliko želite, možete naručiti i zidni utikač (lampe dolaze sa USB nastavkom); a svakako preporučamo i ukrasno pakiranje!

Dodatne informacije

USB Utikač

DA, NE

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “Ribe – horoskopski znak – noćna lampa”