Poklon za sveto krštenje

43.00 

Poklon za sveto krštenje

Pokažite svoju ljubav i poštovanje prema kršteniku s našom prekrasnom kupolom, koja će biti dragocjen poklon i podsjetnik na ovu svetu priliku. Ova staklena kupola sa srebrnim ornamentom imena krštenika i posvetom svetom krštenju stvara nezaboravan suvenir koji će čuvati sjećanje na važan trenutak u životu djeteta. Ovo je originalan i unikatan poklon za sveto krštenje koji kombinira estetiku i osobni dodir, čineći je idealnim poklonom za obilježavanje ovog svečanog događaja. Unutar kupole nalaze se LED lampice koje možete po potrebi paliti i gasiti.

U polje upišite prigodu, ime, datum i mjesto (npr. SVETO KRŠTENJE, Noel, 07.04.2024. Zagreb), a mi ćemo kupolu izraditi s posebnom ljubavlju i pažnjom.

Pogledajte još ideja za POKLONE ZA KRŠTENJA

Pratite nas i na Facebooku

Molimo unesite tekst za proizvod

Opis

Kupola je visine 14 cm i širine 12 cm. U kupoli se nalazi srebrnim pleterom opločena pločica i srebrni ornament imena (po želji). Ispod imena nalazi se posveta SVETO KRŠTENJE te datum i mjesto. Na pločici se nalazi stakleni kipić anđela s zlatnom aureolom. Kupola je osvjetljena LED lampicama koje možete paliti i gasiti po želji. Ovo je originalan i unikatan poklon za sveto krštenje koji jednostavno oduzima dah i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “Poklon za sveto krštenje”