Vodenjak – horoskopski znak – noćna lampa

43.00 

Poklon za vodenjaka

Zaronite u svijet inovacije s našom jedinstvenom ambijentalnom lampom, posebno stvorenom za osobe rođene u znaku Vodenjaka! Vodenjaci su poznati po svojoj originalnosti, neovisnosti i humanitarnom duhu, a ova personalizirana lampa pruža im toplinu i svjetlost koja odražava njihov progresivan karakter.

Silueta Vodenjaka, pažljivo oblikovana, predstavlja simbol slobodnog duha i inventivnosti ovog znaka. Ova lampa je više od dekorativnog komada – mogućnost personalizacije omogućuje dodavanje teksta, imena ili datuma kako biste stvorili jedinstveni komad koji odražava osobnost vašeg voljenog Vodenjaka.

Vodenjaci su po prirodi ekscentrični i otvoreni prema novim idejama, a ova lampa će savršeno pristajati njihovom modernom stilu života. Svjetlost koju stvara stvara dinamičnu atmosferu, potičući njihovu kreativnost i inovativni duh.

Idealan poklon za rođendane ili posebne prigode, naša ambijentalna lampa s motivom Vodenjaka predstavlja simboličan način izražavanja ljubavi prema vašim voljenim Vodenjacima. Ova lampa će biti ne samo izvor svjetlosti, već i moderni dodatak njihovom prostoru.

Dopustite svjetlu da obasja put vaših voljenih Vodenjaka s ovom posebnom personaliziranom lampom, koja će dodati inovativni dodir svakodnevnici. Odaberite ovaj izvanredan dar i stvorite trenutke koji će se uklesati u njihova sjećanja.

Ukoliko želite, možete naručiti i zidni utikač (lampe dolaze sa USB nastavkom)

USB punjač – nastavak za LED lampe možete kupiti OVDJE

Ostale horoskopske znakove potražite ovdje

Pratite nas i na Facebooku

Molimo unesite tekst za proizvod

Opis

Ako se pitate što pokloniti vodenjaku – mi imamo pravi odgovor za vas. Naša lampa je originalni i unikatni poklon za vodenjaka.

Ambijentalne  lampe su izrađene od akrilnog stakla cca A5 dimenzije, sa graviranim prikazom pjesme koju želite.

Lampe dolaze sa masivnim postoljem od drva bukve sa ugrađenim led svjetlima (7 boja na odabir)  i USB priključkom.

Svjetla se mijenjaju jedno za drugim ili birate na prekidaču samo jedno, konstantno svjetlo.

Ukoliko želite, možete naručiti i zidni utikač (lampe dolaze sa USB nastavkom); a svakako preporučamo i ukrasno pakiranje!

Dodatne informacije

USB Utikač

DA, NE

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “Vodenjak – horoskopski znak – noćna lampa”