Privjesak za retrovizor – zaštitnik vozača i auta

35.00 

Privjesak za retrovizor – zaštitnik vozača i auta

U današnje vrijeme, personalizirani privjesci za retrovizor auta postali su sve popularniji izbor poklona. Drveni privjesci obogaćeni tekstom po želji, pružaju dodir osobnosti i jedinstvenosti vašem vozilu. Osim toga, metalna pločica s likom svetog Josipa s Isusom u boji dodaju duhovnu dimenziju. Ovi elegantni privjesci povezani su trakom koja im daje izuzetan izgled i omogućuje lako pričvršćivanje na retrovizor. Privjesci dolaze s drvenom kutijom i personaliziranom posvetom – pločicom te na taj način postaju još posebniji dar. Namijenjeni su tatama, muževima, očevima, prijateljima i svim vozačima kao izraz pažnje i ljubavi prema njima. Oni nisu samo običan dodatak za auto, već i amajlija koja pruža osjećaj zaštite i sigurnosti. Svaki privjesak je unikatan i jedinstven, te zrači toplinom i ljubavlju. Kroz dodatak osobne poruke ili imena, postaju još intimniji poklon. Njihova tradicionalna vrijednost, kao simbol vjere i zaštite, čini ih dragocjenim darom za posebne prigode. Osim što dodaju estetsku vrijednost automobilu, ovi privjesci nose i emotivnu vrijednost koja se cijeni. Naši personalizirani privjesci za retrovizor auta su ne samo funkcionalni, već i emotivno značajni dodaci koji obogaćuju svakodnevni život vozača.

Pogledajte i druge prijedloge poklona za tate, očeve, djedove, prijatelje

Pratite nas i na Facebooku

Molimo unesite tekst za proizvod

Opis

Set se sastoji od drvene pločice dimenzije 8×5 cm na kojoj graviramo tekst kojeg napišete u polju za tekst (npr. Tata, polako vozi netko te voli i čeka), metalne pločice dimenzije 3,5×1,5 cm na kojoj se slika svetog Josipa s Isusom u boji. Pločice privjeska povezane su elegantnom crnom trakom koja se s privjescima zakači za retrovizor auta. Privjesci su pakirani u drvenoj kutijici dimenzije 9,5x 7×5,5 cm u kojoj se nalazi pločica s posvetom, tekstom kojeg graviramo po želji kupca (npr. Dragi tata, sretan ti Dan očeva, Tvoja Brigita)

Privjesak za retrovizor – zaštitnik vozača i auta

Napomena: U polju za tekst upišite tekst kojeg želite na pločici privjeska te tekst za posvetu koju graviramo na pločici koja se nalazi u kutiji.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “Privjesak za retrovizor – zaštitnik vozača i auta”