Slika na platnu

38.00 120.00 

Personalizirane slike na platnu

 

Vratili ste se s putovanja i želite unijeti nešto novo u svoj dom? Izaberite slike koje su vas inspirirale tijekom putovanja , a mi ćemo je pretvoriti u umjetničko djelo.

Ako volite putovati i doživljavati lijepe trenutke onda sigurno želite da vaš dom bude ispunjen uspomenama sa svih vaših avantura. Naše slike na platnu su savršene za one koji žele da svoje prostore učine unikatnim i da ih ispune s lijepim uspomenama.

Radimo širok spektar slika koje će se uklapati u svaki dizajn vašeg doma. Od pejzaža preko arhitekture do street arta, naše slike su idealne za one koji žele da svoj dom učine živopisnim. A ako imate svoju posebnu fotografiju sa putovanja koju želite da pretvorimo u umjetničko djelo – tu smo za vas!

Nemojte se bojati da se odvažite i dodate nešto drugačije u vaš dom. Slike na platnu su savršena ideja za one koji žele da svoj dom ispuni s lijepim uspomenama svih svojih avantura. Uz našu slike, vaš dom će biti pun života i radosti.

Dolazi u više dimenzija pa ju možete prilagoditi prostoru na Vašem zidu!

Pogledajte i ostale naše prijedloge romantičnih poklona
Zapratite nas i na Facebooku

Očisti
Molimo unesite tekst za proizvod

Molimo unesite sliku

Opis

Slike na platnu izrađene su prema vašim željama. Mogu se koristiti kao dekoracija na zidu ili npr. za ispis cjenika u vašim ugostiteljskim objektima.

#Putovanja #SlikeNaPlatnu #UnikatniDekor #Dom

Dodatne informacije

Dimenzija slike na platnu

20x20cm, 20x30cm, 20x40cm, 30x40cm, 30x60cm, 40x40cm, 40x60cm, 60x100cm, 60x60cm

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “Slika na platnu”