Lista OBAVEZA

45.00 

Lista obaveza – to do lista

Želite li da vaša djeca budu uspješna i organizirana, dok se i dalje igraju i uživaju u djetinjstvu? Naš novi proizvod riješiti će problem pisanja listi obaveza. Vaša djeca će naučiti vrijedne organizacijske vještine, a mi smo odlučni da im pomognemo u tome. Svojoj djeci pružite ne samo praktičan, već i edukativan poklon. Gledajte kako djeca postaju samostalnija i sigurnija u svojim dnevnim obavezama!

Istraživanja  kažu da djeca koja imaju konkretno definirane poslove tijekom djetinjstva imaju u budućnosti sretniji život. Zvuči logično. Djeci one dosadne i normalne svakodnevne sitnice postanu rutina i ne predstavljaju velike i teške obaveze tijekom ostatka života.

Upravo tom problemu možemo doskočiti zadavanjem liste dnevnih zadataka koji su u skladu s njihovim godinama i vještinama kako bi poslove savladavali jednostavnije i ne bi im predstavljali neki težak izazov uz naravno, svakodnevnu motivaciju.

Složite svojem djetetu listu dnevnih obaveza prema njegovom uzrastu i gledajte kako se čuda dešavaju! Dijete će biti zadovoljno sa sobom na kraju dana, ponosno na uspjehe i spremno i s veseljem će stupiti u novi dan znajući da je svoje obaveze ispunilo i zadovoljilo vaša očekivanja. Djeci je tijekom odrastanja iznimno važan trenutak roditeljskog odobravanja, pohvale za dobro izvršen zadatak, stoga predlažemo da uvedete i nagrade /dnevne/tjedne kako bi i motivacija i osjećaj zadovoljstva kod djece bio još veći!

Zapratite nas i na Facebooku

Molimo unesite tekst za proizvod

Molimo unesite sliku

Opis

Dimenzija artikla 30*17cm, sa rupicom za objesiti na zid

Svaka “obaveza” ima svoju rubriku i dijete po izvršenju prebacuje na “RIJEŠENO”, a obaveze ćete nam vi navesti.

Popis obaveza (max.10) nam šaljete vi – u rubrici “tekst”, a listu obaveza možemo ukrasiti i

nekom slikom, motivom po vašoj želji 🙂

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “Lista OBAVEZA”