Učiteljski sat

42.78 92.00 

Učiteljski pokloni

Učitelji su neprocjenjivi dar svakom djetetu. Oni ne samo da prenose znanje, već i razvijaju maštu i vještine te grade karakter. Ovaj jedinstveni poklon učiteljskog sata će im pokazati koliko su važni i cijenjeni.
Uz ovaj sat će svaki trenutak biti vrijedan, kao i svaki trenutak koji su proveli u školskim klupama inspirirajući mlade umove.

Učitelji svakodnevno rade čuda, pomažu učenicima da steknu znanje, razviju svoje vještine i postanu uspješni u životu. Oni su ti koji su odgovorni za formiranje budućnosti, stvaranje lidera i stvaranje svijeta kao ljepšeg i boljeg mjesta.

Nije lako biti učitelj. To je profesija koja zahtijeva strpljenje, predanost i ljubav prema učenju. Učitelji svakodnevno rade svoj posao sa ljubavlju i predanošću, i ovaj sat će im pokazati koliko su važni i cijenjeni.

Hvala vam što ste dali svoj doprinos u formiranju budućnosti. Hvala što ste bili tu za učenike kada su vam trebali, što ste ih podržavali i inspirirali. Ovaj sat je mali znak zahvalnosti za sve što ste učinili i još uvijek činite za našu budućnost.

Ne moraju rastanci uvijek biti tužni –  učiteljski pokloni mogu trebaju obilježiti kraj jedne ere. Obilježite rastanak ovim unikatnim satom, te ostavite trag u sjećanju vašoj omiljenoj razrednici ili razredniku. Pošaljite nam razrednu sliku i natpis koji će se istaknuti na ovoj trajnoj uspomeni, a mi ćemo učiniti ostalo!
Cijena ovisi o broju imena na satu ili o broju osoba na slici.

Pogledajte i ostale romantične poklone
Zapratite nas i na Facebooku.

Očisti
Molimo unesite tekst za proizvod

Opis

Ne moraju rastanci uvijek biti tužni. Obilježite rastanak ovim unikatnim satom, te ostavite trag u sjećanju vašoj omiljenoj razrednici ili razredniku. Pošaljite nam razrednu sliku i natpis koji će se istaknuti na ovoj trajnoj uspomeni, a mi ćemo učiniti ostalo!

Dodatne informacije

broj imena

0-5, 6-10, 11-15, 16-20, 21-25, 26-30, 30+

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “Učiteljski sat”