Poklon za parove – LED LAMPA

43.00 

Valentinovo pokloni  – MALI PRINC

Započnite svoju ljubavnu priču s našom personaliziranom LED lampom koja će vaš prostor ispuniti svjetlom ljubavi. Ova elegantna lampa nije samo svjetlosni izvor već i emotivni pečat vaše posebne veze.

Imena zaljubljenog para izrezana su s ljubavlju na površini lampe, stvarajući personaliziranu atmosferu koja podsjeća na jedinstvenost vaše ljubavi. Uz to, citat iz “Malog Princa” dodaje dubinu i emotivnost: “I uvijek ću te voljeti!”, reče Mali princ. “Ne”, reče ruža. “Jednog dana ću uvenuti i onda će prestati da mi se dive.” “Baš čudno”, reče Mali princ, “da si moja ruža, ja bih te volio i tada.”

Ovaj artikal postaje ne samo svjetlo u vašem domu već i svjetlo vaše ljubavi. Neka svjetlost ove lampe bude podsjetnik na vaše posebne trenutke i obećanje koje ste si dali. Personalizirani dodir čini ovu lampu savršenim poklonom za parove koji žele podijeliti svoju priču ljubavi.

Savršen za godišnjice, rođendane ili jednostavno kao izraz ljubavi, naša LED lampa će postati dragocjeni komad u vašem domu. Izrazite svoju ljubav na poseban način s ovim prekrasnim i personaliziranim poklonom koji će parovi međusobno poklanjati jedni drugima.

Naručite sada i obasjajte svoju ljubavnu priču svjetlom koje će trajati zauvijek!

✨Tehničke Specifikacije:

  • Materijal: Visokokvalitetno akrilno staklo na postolju od čvrstog bukovog drva.
  • Veličina: 20 cm x 15 cm x 8 cm
  • Ima 7 izmjenjivih boja svjetala, koja odabirete na regulatoru, a postoji i opcija izmjeničnog svjetla u svim nijansama
  • Napajanje: USB priključak (Adapter nije uključen i možete ga posebno kupiti ovdje)

Pogledajte i druge prijedloge poklona za zaljubljene

Pratite nas i na Facebooku

Unikatni pokloni za Valentinovo, Unikatni pokloni za vjenčanje

Unikatna LED lampa donosi romantični sjaj u svaki kutak vašeg doma. Izgravirana imena para stvaraju osoban dodir. Citat iz Malog Princa dodaje sentimentalnu notu, ističući ljubav kroz vrijeme. Ova lampa je nevjerojatan poklon za posebne trenutke. Elegantan dizajn i toplina svjetla čine je savršenom dekoracijom. Pruža osjećaj intimnosti i sjećanja koja će trajati. Ručno izrađena s pažnjom za detalje, svaka lampa je jedinstvena. Uz LED tehnologiju, ovo je trajan dar ljubavi. Suptilna, ali snažna poruka koja će se voljeti zauvijek. Započnite svoju priču svjetlom. Sada je pravo vrijeme da izrazite svoju ljubav s ovim posebnim komadom. Lampa “Rekli smo da ćemo voljeti zauvijek” donosi svjetlost vaše ljubavi u svaki kutak vašeg doma. Neka vaša ljubav sija svjetlom ove posebne lampe.

 

Molimo unesite tekst za proizvod

Opis

Valentinovo pokloni

Ambijentalne USB lampe su izrađene od akrilnog stakla, u raznim oblicima

Osim ponuđenih – u mogućnosti smo izraditi sve oblike i motive po želji, pa nas slobodno

kontaktirajte sa svojom idejom za personaliziranu lampu!

Lampe dolaze sa masivnim postoljem od drva bukve sa ugrađenim led svjetlima i USB priključkom

Svjetla se mjenjaju jedno za drugim ili birate na prekidaču samo jedno, konstantno svjetlo.

Ukoliko želite, možete naručiti i zidni utikač (lampe dolaze sa USB nastavkom)

Dodatne informacije

USB Utikač

DA, NE

Recenzije

Još nema recenzija.


Budi prvi koji će recenzirati “Poklon za parove – LED LAMPA”