Najbolji pokloni za kraj školske godine. 15 orginalnih ideja!

Poklon za učiteljicu

Najbolji pokloni za kraj školske godine. 15 orginalnih ideja!

PITALI STE

Kako izgleda oproštaj od najdraže učiteljice?

Pitali smo dvije poznanice Marinu i Mariju, učiteljice razredne nastave, mogu li nam opisati kako uobičajeno izgleda rastanak od jedne generacije učenika. Obje nam tvrde da najčešće imaju oproštajni dan, a na kraju smijeha i suza povodom te prigode dobiju poklon. Gotovo uvijek je to nakit koji kasnije spreme i nažalost ne nose. Ali raduju ih kreativni razredi koji primjene domišljatost, stečeno znanje te vrednuju njihovih nekoliko godina druženja kroz odgoj i obrazovanje u obliku inspirativnih poklona koji se dugo pamte te nađu simbolično mjesto u životnom prostoru, svakodnevnoj uporabi ili učionici. 

Obje su nam rekle da nastavnike takvi pokloni oduševljavaju. Uz to, odaju nam da nastavnici veoma vole personalizirane rokovnike, fascikle ili  platnene torbe u kojima mogu nositi knjige. 

školska-knjiga-s-slikom
Prekrasan sat s slikom cijelog razreda ostati će trajna uspomena na jednu posebnu generaciju.
Pogledajte sve prijedloge na jednom mjestu ovdje
Unikatni pokloni za učiteljicu
PJESČANA LAMPA SANDSTORM – Svako zrno pjeska predstavlja zrno znanja koje je učiteljica
ili odgajateljica prenijela na djecu što stvara planine znanja! ???

Marija nam s velikim osmijehom odgovara da je prošle godine ispratila učenike četvrtog razreda u nove pobjede, a silno su je obradovali drvenim satom u obliku školske knjige s otisnutom porukom te imenima generacije. S ponosom tvrdi da je to snažan podsjetnik na jedan lijep period koji je provela obavljajući dužnosti svog poziva. Njen radni stol krasi ambijentalna lampa – svjetleće stablo uspomena koja joj je postala nezaobilazan dio interijera. Njeni učenici su stvarno pogodili u odabiru. 

Tražite “THE” poklon za oproštaj od razrednice?!

SANDSTORM lampa biti će ekskluzivan i simboličan poklon, osmišljen upravo za tu prigodu! ?
Zrnca pijeska simboliziraju i vrijeme koje je prošlo kao i znanje koje je pretočeno u male
glavice, te sada oblikuje neke nove vidike i krajolike ?
SADA NA SNIŽENJU!!! ??
?

Marina, učiteljica razredne nastave koja iza sebe ima dvadeset i sedam godina rada u školi, se za nas prisjetila kako joj je srce bilo veliko kao kuća kada je od posljednje generacije učenika na rastanku dobila drvenu kutijicu u obliku pernice unutar koje se nalazila personalizirana drvena kemijska olovka i privjesak u obliku srca s prekrasnom motivirajućom porukom za budućnost te vječno sjećanje na divnu djecu te buduće mlade ljude koje je otisnula na daljnji put školovanja. Također, zid njene učionice krasi uokvireno stablo uspomena s imenima đaka kojima se trudila biti oslonac i potpora tijekom nekoliko veoma važnih godina života rasta te učenja. 

Drvena kutija sa kemijskom i privjeskom za učiteljice ili tete

Set sadrži drvenu kutiju s posvetom, graviranu drvenu kemijsku i simpatičan privjesak

Poklon za učiteljice i odgajateljice
Sa imenima svih učenika i simboličnom posvetom, biti će to baš emotivan poklon ? Birate između 2 veličine okvira, a želite li i razrednu sliku – možete nam ju poslati skeniranu ili slikanu, a naše kolegice u grafičkoj će ju dodati i poslati vam skicu na odobrenje. Više o ovom artiklu

Odgajateljica Lora nam je ispričala kako je presretna poklonom njene grupe vrtićanaca. Na rastanku od njih, ona i kolegica su dobile lijep ukrasni jastuk s originalnom porukom te njihovim imenima, sat na kojem je otisnuta zajednička fotografija i privjesak za ključeve na kojem se nalazi srce s posvetom te pripadajući kružić.

Jastuk s jedne strane sadrži poruku/ zahvalu a s druge strane tiskanu fotografiju cijele grupe ili razreda.

Pokloni za tete u vrtiću, učitelje i učiteljice povodom kraja školske godine ili oproštaja za vrijeme osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja su odraz Vaše zahvalnosti i razumijevanja uloge koju te osobe utkale u ogroman dio Vašeg života. Tijekom najvažnijih godina su Vas usmjeravali na pravi put kako biste se otisnuli u što bolju privatnu budućnost, a samim time i u izgradnju svijeta. Izazovi, sretni i tužni trenuci koje ste premostili ploveći na istom brodu. Kada se Vaša staza činila nevidljivom, oni su je tražili zajedno s Vama i bili zvijezda vodilja koju ste vjerno pratili.

Znakovi pažnje su pokloni za kraj školske godine je najmanji odraz Vaše zahvalnosti i shvaćanja dragocjenosti svih stečenih znanja, vještina, vrijednosti i kompetencija na koje su Vas potaknuli u nekoliko godina uzajamne povezanosti i suradnje. Neke dane i neke osobe jednostavno nikada nećete zaboraviti, a to su zasigurno Vaši odgajatelji i nastavnici. Nemojte se ustručavati izraziti vlastite osjećaje osobama koje su Vam bile ogromna podrška u koracima osobnog rasta – nekoliko godina Vaša druga obitelj, Vaš drugi dom i Vaše leglo nesebične ljubavi.

Učitelj Vladimir nam je rekao da maturanti uvijek imaju briljantne ideje koje pretoče u sitnice koje Vas jednostavno oduševe i postanu nezaboravne. Originalnost, promišljenost, kreativnost, ljubav i zahvalnost u obliku malog poklona koji nosi veliko značenje za obje strane. Posljednji poklon i ujedno najdraži mu je drveni set kojeg krasi inspirativni tekst i fotografija otisnuta na podlozi u obliku knjige. Pohvaljuje svoje učenike jer nisu zaboravili pokloniti mali znak pažnje ni ostalim učiteljima

Unikatni pokloni za Vaše odgajateljice, odgajatelje, učiteljice i učitelje imaju svrhu ostaviti neizbrisiv trag i zahvalnost za svo strpljenje, ljubav, pažnju i pomoć prilikom Vašeg odgoja i obrazovanja. Oni su Vam uvelike pomogli u stasanju Vašeg uma, oblikovanju osjećaja, identiteta i karaktera, stoga doista zaslužuju barem malo saznanje o Vašem naklonu i poštovanju s obzirom da su bili Vaša „desna ruka“ u spomenutim procesima prilikom školovanja. Vjerujte, naši sugovornici su nam ukazali koliko im znače unikatni poklon kao priznanje njihovu radu, trudu, odgovornosti i ogromnoj ulozi u Vašem životu kroz nekoliko godina. Oni su naši heroji i moramo im ukazati koliko nam znače; onako iskreno i od srca! ?

Pokloni za kraj školske godine

Unikatni pokloni za kraj školske godine uvijek su emotivni kako za učenike, tako i za učitelje. Pratite nas i na Facebooku

Podijeli ovu objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


Upravo ste dodali ovaj proizvod u košaricu: