Vjenčanja u doba korone – 101 pitanje

Vjenčanja u doba korone – 101 pitanje

Vjenčanja u doba korone. Kako reći sudbonosno DA u sjeni pandemije? Naime, situacija i nije tako pogodna, kako kažu drugi, što se tiče jednog od ljepšeg čina u životu jedne žene, a to je vjenčanje, i to baš u doba pandemije. Čula sam raznorazne komentare kao što su – “pa to je samo papir….zar je sada vjenčanje uopće bitno..ukoliko te dragi voli, oženit će te kada bude prilika…” , i tako u nedogled.

No nitko od njih se nije zapitao da su već neki parovi, budući mladenci, rezervirali restorane, bendove, vjenčanice, pozivnice itd, kao što se nitko ne pita kako je toj ženi koja je o tome maštala još kao djevojčica, i da sada svoj dan mora odgoditi, ne samo vjenčanja, već i djevojačku/momačku na primjer, te da svoje vjenčanje neće moći održati kao što su drugi mogli.

Da se razumijemo, ja sam svoje vjenčanje imala još prije 2 godine, kada nije bilo ni traga pandemiji i znam cijeli proces rezervacija, potražnje, obilasci.. i ne, pa neće vas ženiti kasnije, tada prođe baba sa kolačima jer dočekati kraj pandemije i nije na vidiku. Zato, buduće moje prekrasne mladenke, koje trenutno ste u realizaciji djevojačke i vjenčanja, u nastavku ću vam pisati kako uz realizaciju i fora, unikatne poklone da začinite svoje dane, od poklona za uzvanike, poklone za mladence, fora poklone za kumove, vjerujem da će vam nešto od toga zatrebati, ali i koristiti. Kako u zadnje vrijeme su manja vjenčanja postala popularnija i modernija, preporučam vam da svoje slavlje kao takvo i napravite.

Lakše vam je na svoj dan, posvetiti se sebi i svom suprugu, održavati sve sigurnosne mjere koje su navedene, zabaviti se sa svim uzvanicima, a uživat će te i sa 50 uzvanika, kao što bi i sa 200 (jer ta brojka trenutno ni nije dostupna, nažalost).. uz to, za svoje uzvanike bi trebali realizirati pozivnice, kitice/narukvice, revere, zahvalnice koje na primjer UNIKATNI POKLONI pripremaju od drveta, na taj način će te pokazati svojim gostima da ste sretni što su uz vas i što baš oni dijele taj poseban trenutak i sreću sa vama! Pa kad već se nešto poklanja, neka to bude uistinu unikatno, posebno i dugotrajno, uzvanici će vam biti zahvalni, a isto tako imat će lijepu uspomenu na vaše vjenčanje 🙂

Slijedi i djevojačka, nadam se da ste kumu izabrale, zato u znak zahvalnosti možete pokloniti svojoj kumi drvenu graviranu i unikatnu kutiju, na kojoj i u kojoj će biti sve ono što vas dvije spaja (slika, tekst, citat, zahvala i slično)! Zatim, vjenčanja pokušavajte održati kada je toplije vrijeme, pa možete vjenčanje imati na otvorenom, to je još jedan odličan savjet ukoliko volite svjež zrak i takvu idilu.

Vanjski prostor se može podjednako lijepo urediti kao i unutrašnji, i nemojte se plašiti toga, ionako vjenčanje na otvorenom su također postala izrazito moderna. Organizirajte bend, a ako zagusti uvijek možete uskočiti i sa jednim jako dobrim DJ-ejem, dobre preporuke se uvijek nađu na forumima. Imajte na umu da se za svoj dan, unatoč pandemiji, možete lijepo zabaviti, odnosno uživati, te se poigrati sa poklonima za svoje uzvanike.

Vjenčanja u doba korone.

U ponudama postoje unikatni pokloni kao što su konfete za vjenčanja, gravirane čaše za vino ili šampanjac (idealan poklon mladencima, fora poklon za godišnjice), drveni portret mladenke (isto za neku lijepu prigodu kao što je godišnjica, vjenčanje, pa čak i djevojačka).

Ugledala sam i drvene kutije za prstenje, kutija se gravira po vašim željama, te može biti za vašu prigodu ili nečiju godišnjicu. Kao što sam i napisala, bilo bi uistinu lijepo pokazati svojim kumovima koliko ste zahvalni i sretni što baš te odabrane osobe su uz vas, vaša podrška i vjetar u leđa da će svaki trenutak biti savršen, zato i za vaše kumove postoje unikatni pokloni, jer eto, ako se već nešto plaća, neka to bude dugotrajno, kvalitetno, posebno, unikatno! To može biti zahvalnica za kumove ili LED lampa ako su u pitanju kumovi koji su i partneri, uvijek možete kombinirati.

Zato samo prepustite se mašti na volju, poklone darujte uvijek unikatne, jer unikatan poklon ujedno je i dugotrajna uspomena!  Svoje bitne trenutke uvijek možete realizirati, pogotovo ako uz sebe imate ljude koji će vam u vašoj realizaciji najviše pomoći. U ovom slučaju, svoj poseban trenutak odnosno vjenčanje, zabilježite unikatnim poklonima koji su dugotrajni kao što je i vaš brak.

Zapratite nas i na Facebooku.

Sretno budući mladenci ❤

Autor: Kristina Vuger

Podijeli ovu objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


Upravo ste dodali ovaj proizvod u košaricu: