Zašto bi božićno doba bilo doba darivanja?

Zašto bi božićno doba bilo doba darivanja?

Zašto bi božićno doba bilo doba darivanja?

Kad pitamo naše stare, spominje se Božić u duhu nekog drugog vremena, nematerijalnog, sa naglaskom na druženje i obitelj.

A opet, u današnje vrijeme, Božić se skoro pa izjednačuje sa pojmom darivanja i poklona.

Jeste se ikad zapitali zašto je tome tako?

 

Nije nužno da se svijet okrenuo isključivo materijalnom i da su nestale sve “duhovne” vrijednosti, naprosto je stiglo neko drugo, brže, protočnije, aktivnije vrijeme, gdje bismo svi htjeli što više, što brže i što bolje.

 

Govoreći o vremenu provedenom s obitelji – imamo ga tako malo na raspolaganju, da ga želimo provesti što kvalitetnije.

Vidjeti cijelu obitelj na okupu, popričati sa svima, podijeliti božićne darove djedovima i bakama ŠALICE ZA DEDU I BAKU, stričevima i tetkama (LAMPA SA SLIKOM OBLAK )  za koje znamo da nećemo vidjeti ponovo dugo vremena.

Želimo na taj dan usrećiti i partnera – supruga, ženu, dečka ili djevojku – znajući kako su rijetki trenuci u kojim stvaramo uspomene koje traju; darujući im poklon (SAT BOŽIĆNI) koji će sadržavati  sve posebno i lijepo što dijelite.

Pa tako želimo i da taj romantični božićni poklon (LED LAMPA SA SLIKOM) sačuva cijeli niz događaja u sebi – da bude emotivan, ali i da uspomene potraju još dugo, da nas hrane u teškim trenucima.

 

Svakom članu obitelji, no i prijateljima (SET KUGLICE S IMENIMA), kumovima (LED LAMPA), poslovnim kolegama (REGISTRATOR) želimo dati do znanja koliko nam znače, I to možemo postići – upravo darovima.

Dragim nam i bliskim prijateljima, vjenčanim kumovima, možemo darovati nešto prisniji poklon, sa fotografijom i nježnim stihovima (SAT); dok ćemo za poslovne kolege i partnere dabrati nešto simpatično i duhovito – vezano za posao – npr. Pijani registrator.

Posebnu kategoriju uvijek čine friški roditelji, djedovi I bake – kojima je dosita lako odabrati poklon, i tu nikada nećete pogriješiti odaberete li jastuk, šalicu ili sat sa slikom njihove bebe 🙂

Zato, ne možemo reći da je navika darivanja postala čisti materijalizam, odnosno uvijek imamo priliku boriti se protiv toga odabirući poklone koji će u sebi sadržavati emociju i ljubav!

#božić #bozic #poklonizabozic #bozic2022 #idejezabozicnepoklone #originalnibozicnipokloni #bozicniukrasi #ukrasizabor #kuglicezabor #kuglicesimenima #unikatnipokloni @unikatnipokloni

Podijeli ovu objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


Upravo ste dodali ovaj proizvod u košaricu: