Pijani registrator – poklon broj 1 među poslovnim poklonima

Pijani registrator – poklon broj 1 među poslovnim poklonima

Pijani registrator

pijani-registrator
pijani-registrator

Pokloni su uvijek nešto posebno i definitivno nema osobe koja ga ne voli primiti, ma šta oni rekli o tome… Kada odlučujete o poklonima, ne razmišljajte samo o članovima obitelji, već i o poslovnim partnerima i kolegama, pošto je to odličan i povoljan način za učvršćivanje poslovnih veza unutar same firme ili van nje.

Osim toga, darovi i poslovni pokloni se računovodstveno odbijaju od poreza, odnosno ulaze u trošak i prezentaciju tako da vam se višestruko isplate! Naravno, osim računovodstvene strane, isplativost poslovnih poklona vidi se kroz pojačanu odanost radnika firmi, odnosno povećanoj prodaji ukoliko ste poklon namijenili poslovnom partneru s kojim tek krećete u suradnju ili već dugo surađujete. Darujući poklone koji i ne moraju biti velike vrijednosti, učiniti ćete da se vaši suradnici osjećaju posebno, izdvojeno i cijenjeno, te samim time ulažete u poslovnu budućnost.

Ovo je poseban i kao poklon za odlazak iz firme. Ponekad zbog mirovine, ponekad zbog odlaska na novo radno mjesto!

Ukoliko netko od kolega slavi rođendan ili sličan događaj koji će okupiti više suradnika na jednom mjestu – ovaj REGISTRATOR je odlična ideja!

Ali – ovo nije bilo kakav registrator – on je UNIKATAN! A unikatan je zato što u sebi skriva ormarić sa pićem, odnosno set od 6 čašica i bocu sa fora personaliziranom etiketom.

Popularno zvani „Pijani registrator” idealan je poklon poslovnom partneru ili suradniku, kolegi u firmi jer u bocu možete uliti njegovo omiljeno piće, odnosno ne znate li što najradije konzumira – tada mu poklonite praznu bocu koju će sam napuniti.

Sve na ovom poklonu može se personalizirati – od gravure na čašicama, etikete na boci, pa čak možete i sami na hrptu registratora dopisati neku svoju posvetu ili čestitku!

U ponudi imamo 2 tipa registratora. Oslim klasičnog koji dolazi u osnovnim bojama (Plavi, zeleni, žuti, crveni) imamo i special edition damskog registratora na cvijetiće što je pravi hit među damama. Ali odabir je na Vama i naravno na inicijalnoj ideji – Da li ga želite u uredu skrivati ili se hvaliti s njime 🙂

Bez obzira na povod, ovo je poklon bez premca!

Možda spremate oproštajnu zabavu za kolegu koji odlazi na drugo radno mjesto ili u mirovinu?

Ili želite poslovnom partneru poželjeti dobrodošlicu u novi zajednički pothvat?

Koji god razlog bio, ovo je nesumnjivo izvanredan i unikatan poslovni poklon koji darujete kao znak pažnje. A znamo da svi vole da ih se cijeni i da im se to povremeno pokaže, zar ne?

Mali znak pažnje u poslovnom svijetu može vam se ( i hoće) višestruko vratiti, ali i poboljšati atmosferu na radnom mjestu.

A za ovaj „PIJANI REGISTRATOR” možemo sa sigurnošću GARANTIRATI da popravlja atmosferu 😉

Prepoznali smo ovaj artikal kao izvrsnu ideju te ga zaštitili pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo i na taj način postali jedini u Republici Hrvatskoj koji ga imaju dozvolu proizvoditi.

Registrator patent
Registrator patent

Sumnjate u našu kvalitetu? Pogledajte recenzije naših kupaca.
Uz svaku kupovinu dobijate i certifikat kvalitete koji Vam jamči zadovoljstvo! Ukoliko niste zadovoljni – vraćamo Vam Vaš novac!

Podijeli ovu objavu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


Upravo ste dodali ovaj proizvod u košaricu: